Дербито между Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити е големият сблъсък

...
Дербито между Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити е големият сблъсък
Коментари Харесай

Супердербито Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити, очаквания и тв излъчване

Дербито сред Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити е огромният конфликт на 31-ия кръг във Висшата лига. Мачът е от огромно значение и за двата отбора в битката за персоналните им цели през сезона.
" Червените дяволи " играят през днешния ден освен за достойнството си, а и с цел да си обезпечат място в топ 4, даващо право на присъединяване в Шампионска лига през идващия сезон.
Вижте къде може да гледате мача в sportlive.bg.
Отборът на Оле Гунар Солскяер не се намира в по никакъв начин добра форма. В последните си 2 мача " дяволите " позволиха 7 гола и паднаха разгромно против Барселона и Евертън.
Манчестър Сити пък се бори за купата в Англия и при победа през днешния ден Ливърпул мъчно ще им измъкне трофея. Разликата сред двата кандидата е 2 точки в интерес на " жителите ", а до края на сезона остават тъкмо три кръга.
Няма никакво подозрение, че Сити влиза като изявен любимец в градското дерби. Тимът на Джосеп Гуардиола е в отлична форма, макар че отпадна злополучно от Тотнъм на полуфиналите в Шампионската лига. Няколко дни по-късно “небесносините” взеха реванш и се постановиха с 1:0 над тима от Северен Лондон.
В стартовия състав на Манчестър Юнайтед може да се появи Алексис Санчес на мястото на Антони Марсиал. Ромелу Лукаку още веднъж ще остане на пейката, а сигурни титуляри в предни позиции са Маркъс Рашфорд и Джеси Лингард. Тримата в средата на терена ще са Пол Погба, Андер Ерера и Неманя Матич.
Сити ще бъде без контузения Кевин де Бройне, само че това е единственият проблем за Гуардиола. Той има разполагаем обилие от гений в състава си, а в последните мачове тимът му доста рано успяваше да вземе преднина - нещо, към което ще се стреми и през днешния ден.
Серхио Агуеро, Рахийм Стърлинг и Льорой Сане ще оформят офанзивното трио на “гражданите”. Давид Силва, Фернандиньо и Бернардо Силва пък ще работят в халфовата линия.
Юнайтед води в общия баланс сред двата градски противника, само че през последните години Сити не отстъпва. По-рано през сезона отборът на Гуардиола завоюва като хазаин с 3:1.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР