Депутатските коли минават през комплексно почистване поне два пъти в

...
Депутатските коли минават през комплексно почистване поне два пъти в
Коментари Харесай

Търси се автомивка за депутатски коли

Депутатските коли минават през сложно разчистване най-малко два пъти в месеца. От администрацията на Народно събрание са оповестили социална поръчка за избор на автомивка, където служебните коли към Народното събрание да бъдат разчистване. Тя е на стойност 78 000 лв., а договорът с бъдещата компания ще е за две години, написа в. "Монитор ".

Колите, за които би трябвало да дават цялостно обслужване, са 98. От тях 78 са леки коли, а 22 – микробуси и джипове. От документите излиза наяве, че почистването би трябвало да включва външно миене, вътрешно – прахосмукачка, разчистване на стъкла, табло, пране на стелки, порти, седалки, в това число и на багажника, както и миене на мотор и машинно пастиране.

Така сметките демонстрират, че на година за чистотата на една депутатска кола ще се изразходват близо по 400 лв.. Справка измежду ценоразписа на столичните автомивки сподели, че едно сложно обслужване варира сред 14 и 20 лв..

Сред другите условия е услугата да се прави непрекъснато – 24 часа, в това число събота и неделя. Служебните коли на Народно събрание се одобряват за разчистване без предварителна поръчка и с приоритет до 10 минути след идването на колата. Изпълнителят би трябвало да обезпечи и място, където водачите обикновено да изчакат.

Крайният период за подаване на предложения от страна на компаниите изтича на 17 юли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР