Депутатската щерка Дуйгу Тюркоглу, която стана известна покрай разкритията, че

...
Депутатската щерка Дуйгу Тюркоглу, която стана известна покрай разкритията, че
Коментари Харесай

Дъщерята на депутат от ИТН с дълг от над 60 бона към НАП

Депутатската дъщеря Дуйгу Тюркоглу, която стана известна около разкритията, че е съучастник във компанията " Рейвънхил консулт " със сина на шефа на ПГ на " ИТН ", е в черен лист на Националната организация по приходите (НАП) от 2018 година, написа уеб сайтът 24rodopi.com.

В лист, оповестен от приходната организация на 30 ноември 2020 година, е посочено, че компанията " Дуйгу транс " дължи 61 291 лв. и 56 стотинки от февруари 2018 година.

Припомняме, че уеб сайтът за следствия BIRD осведоми, че синът на ръководителя ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов – Сибил, и дъщерята на депутата от Има Такъв Народ Танер Тюркоглу – Дуйгу, са записали ново сдружение малко преди изборите за Народно заседание в края на 2021 година.

" Рейвънхил консулт " е записана на 15 ноември 2021 година, ден след парламентарните избори. Като предмет на активност са вписани: консултантски и осведомителни услуги, комерсиално посланичество и ходатайство, проучвателна активност, правене на разбори, бизнесинвестиционни проекти, покупко-продажби с интелектуална благосъстоятелност, вътрешна и външна търговия, комисионерство, агентство в интерес на локални и непознати физически и юридически лица. Съдружници са Сибил Тошков Хаджитодоров – 50% дял, и Дуйгу Тюркоглу – 50% дял.

Относно дълга на другата компания на Дуйгу Тюркоглу – " Дуйгу транс ", Национална агенция за приходите е открила, че тя няма имущество.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР