Депутатката Елена Йончева дава на съд зам.-председателя на ГЕРБ Цветан

...
Депутатката Елена Йончева дава на съд зам.-председателя на ГЕРБ Цветан
Коментари Харесай

Светкавична реакция на Елена Йончева след сутрешния блок с Цветанов. Дава го на съд за клевета

Депутатката Елена Йончева дава на съд зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.  Причината са обвиненията на Цветанов към нея – че е взела участие в източването на „ Корпоративна комерсиална банка ”.

От  БСП дадоха конференция в централата на партията. Лидерът Корнелия Нинова съобщи, че изрично застават зад Йончева, написа Флагман.бг.

„ По отношение думите на господин Цветан Цветанов, че съм източвала КТБ, бих желала да кажа, че за тази клюка ще потърся своите права в съда. Г-н Цветанов има опит в разпространение на неистини и на клюки, на опетняване и заради тази причина Европейският съд по правата на индивида е осъдил България над 6 пъти – точно заради лъжите, които господин Цветанов е изричал през последните години ”,  заяви Елена Йончева.

Припомняме, че  тя съди и премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов. Това дело е за думи на Борисов – че били принудени (като страна – б.а.) да заплащат милиони за изявленията на Йончева.

Българска социалистическа партия упорстват основният прокурор да даде отговор за следствие за повишени заплащания и източване на средства във връзка със градежа на оградата по границата. Сотир Цацаров още пред декември заречен пред правната комисия в Народното събрание до седмица да излезе решение на наблюдаващия прокурор за това дали ще бъде формирано досъдебно произвеждане. Оттогава минали шест седмици, само че информация нямало.

Българска социалистическа партия ще поддържа проф. Камен Плочев, в случай че ръководещите му изискат оставката като началник на здравната каса.

„ Червените ” са недоволни, че  така наречен Истанбулска спогодба към момента не била изтеглена от Народното събрание.
Премиерът Бойко Борисов излъга, че е отдръпнал конвенцията до реализиране на консенсус, разгласи Корнелия Нинова. Българска социалистическа партия нямало да си промени позицията по въпроса и остава „ срещу ” документа.


От партията на Корнелия Нинова  няма да предложат различен зам.-председател на Народното събрание, в случай че ръководещите смъкват Валери Жаблянов.

Българска социалистическа партия считат, че отстраняването на Жаблянов би било юридически и политически неаргументирано.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР