Депутатите Владислав Панев и Зорница Стратиева са внесли в парламента

...
Депутатите Владислав Панев и Зорница Стратиева са внесли в парламента
Коментари Харесай

Депутати внесоха предложение за изслушване на Зеленски пред парламента

Депутатите Владислав Панев и Зорница Стратиева са внесли в Народното събрание предложение за план на решение за чуване от Народното събрание на президента на Украйна Володимир Зеленски. Това демонстрира информация на интернет страницата на Народно събрание, заяви Българска телеграфна агенция.

Проектът е разпределен на комисията по външна политика.

До момента Зеленски е направил обръщения пред парламентите на Япония, Франция, Италия, Израел, Канада, Англия и други.

Вносителите са депутати на партия " Зелено придвижване ", която е част от ПГ на " Демократична България ".

Решението за такова предложение беше взето от Националната конференция на Политическа партия " Зелено придвижване " в събота.
Председателят Владислав Панев тогава изясни концепцията като мощен знак каква е позицията на България.

Изслушване на украинския президент Володимир Зеленски в българския парламент ще има единствено сценичен резултат. По думите му няма потребност от такива театрални осъществявания, които по този начин или другояче " гледаме от заран до вечер изказвания на Зеленски ". Не виждам с какво ще способства, с изключение на за номинирането му за Нобелова премия за мир или кино награди " Оскар " или нещо друго. Това съобщи водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов в коридорите на Народното събрание.

Според Костадинов в България се показва единствено едната гледната точка и посочи, че агитация има и от двете страни, защото въпреки всичко се намират в положение на война.

Реакцията на Костадинов е във връзка импортираното в деловодството на Народното събрание предложение от депутати от " Демократична България " украинският държавен глава да бъде изслушан в българския парламент. Зеленски към този момент беше изслушван в редица национални Народното събрание по света, измежду които американския Конгрес, Бундестага на Германия, законодателните органи на Япония, Франция и други.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР