Депутатите възложиха на правителството в срок до 31 март да

...
Депутатите възложиха на правителството в срок до 31 март да
Коментари Харесай

До 31 март правителството трябва да изготви план за развитието на медийната среда в България

Депутатите разпоредиха на държавното управление в период до 31 март да изготви проект за развиването на медийната среда в България.

``
реклама
Приетото решение планува още проектът да съдържа и модел за финансиране на публичните медии, гарантиращ финансовата и публицистичната им самостоятелност.

Решението бе част от плана за разисквания за свободата на словото и бе импортиран от " Българска социалистическа партия за България ".

Първоначалното предложение на социалистите бе Министерски съвет до 1 февруари 2020 година да предложи на Народното събрание тактика за развиването на медийната среда в България. По предложение на Тома Биков от ГЕРБ планът на решение претърпя публицистична корекция и вместо тактика, държавното управление ще би трябвало да предложи проект за развиването на медийната среда в страната, а срокът за правенето му ще е до 31 март 2020 година

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 20 секунди) Рейтинг: 67463 | Одобрение: 34933 За медиите би трябвало да има дотации като за партиите, съгласно броя на читателите и феновете им. По левче на фен НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` ре
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР