Депутатите в парламента гласуват петия вот на недоверие. В пленарната

...
Депутатите в парламента гласуват петия вот на недоверие. В пленарната
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Гласуват петия вот на недоверие

Депутатите в Народното събрание гласоподават петия избор на съмнение. В пленарната зала през днешния ден бяха множеството от министрите от кабинета.

Отсъства още веднъж обаче министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който беше в Брюксел за договарянията за установяване на финансовата рамка на Евросъюза и за възстановителния проект след COVID-19. Оттам министър-председателят приказва рано тази заран, с цел да разгласи какви евросредства ще бъдат разпределени за България. Въпреки това още първоначално от Българска социалистическа партия отново настояха Борисов да пристигна в залата.

Борисов от Брюксел: За хората, които ми желаят оставката - оставям им 29 милиарда евро

Мненията на всички анализатори след вчерашния спор бяха, че Българска социалистическа партия не е съумяла да формулира сполучливо претекстовете си и да се консолидира. Пред Българска национална телевизия социологът Антоний Гълъбов даде за образец, че незабавно откакто Корнелия Нинова показала претекстовете, на трибуната пръв за изявления излязал нейният съпартиец Красимир Янков, който се обрисува като неин съперник за лидерския пост. По мнението на политолога Първан Симеонов дебатът е бил вял. Той означи и неналичието на изявления в поддръжка на исканя избор от страна на Движение за права и свободи.

Очаква се през днешния ден или на следващия ден съдружният съвет да се събере, с цел да разиска какво следва оттук насетне на фона на продължаващите антиправителствени митинги. Различни версии има в общественото пространство за ориста на кабинета. Едно е несъмнено обаче - разновидността за длъжностен кабинет, изключително при несполучливия избор на съмнение, е минимум евентуален.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР