Депутатите трябва да поставят на първо място България, независимо от

...
Депутатите трябва да поставят на първо място България, независимо от
Коментари Харесай

Депутатите трябва да поставят на първо място България, независимо от коя партия са ВИДЕО

Депутатите би трябвало да слагат преди всичко България, без значение от коя партия са, защото е извънредно значимо да имаме работещ парламент и устойчиво държавно управление. Това съобщи министърът на околната среда и водите Борислав Сандов, който взе участие в семинар за качеството на въздуха и здравето в България в Медицинският университет-Пловдив.

„ Оставянето на страната ни без работещ парламент в миг, в който на 300 км от нас се води война, и ние не знаем дали няма да бъде атакувана още една страна, основава едни доста съществени опасности “, съобщи Сандов пред

Той акцентира, че е извънредно значимо да бъдат осъществени избрани промени, защото в противоположен случай страната ни може да загуби милиарди лв.. Според него е по-важно държавното управление в този му тип да събере по-широка поддръжка за нужните промени.

„ Ако ние не приемем в границите на един месец териториалните проекти за трите района Кюстендил, Перник и Стара Загора, може да загубим 120 милиона лв. от Фонда за обективен преход, които са от предходната година, само че биха могли да влезнат в българския бюджет и да подкрепят тези райони. Ако ние не приключим и нужните промени в 22 закона до края на годината, ние можем да блокираме 13 милиарда лв. от Плана за възобновяване. Без това ние ще продължаваме да бъдем най-бедната страна в Европейски Съюз, само че и най-отдалечената от междинните европейски равнища. Това е въпрос на отговорност и аз имам вяра, че народните представители, без значение от коя партия са определени ще слагат преди всичко България и нашите национални ползи и няма да слагат страната ни в нова политическа рецесия “, съобщи още Сандов.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР