Депутатите Спас Гърневски от ГЕРБ и Славчо Велков от БСП

...
Депутатите Спас Гърневски от ГЕРБ и Славчо Велков от БСП
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП в остра схватка заради вота на недоверие

Депутатите Спас Гърневски от ГЕРБ и Славчо Велков от Българска социалистическа партия се скараха в ефира на Bulgaria ON Air поради идния избор на съмнение към държавното управление на Бойко Борисов.

Велков отхвърли да има разкол с Движение за права и свободи. По думите му, социалистите имат задоволително огромна парламентарна мощ, с цел да внеса сами вота на съмнение към кабинета. Той изброи и някои от претекстовете, измежду които са неналичието на предпочитание за битка с корупцията и сивата стопанска система.

Спас Гърневски отговори, че тези думи на сътрудника му са го развеселили задоволително Според него тъкмо това държавното управление на Борисов се бори точно с корупцията и със сивата стопанска система. Той съобщи, че точно комунистите са довели до това високо равнище на корупция и сива стопанска система.

„ Българска социалистическа партия основава корупцията “, безапелационен е Гърневски и добави: „ Сега крадецът вика дръжте крадеца “. „ Корупция има в целия свят и след 100 години ще има, само че колкото по-голяма е демокрацията в една страна, толкоз по-малка е тя “, изясни депутатът от ГЕРБ.

По думите му, вотът на съмнение е последният обезверен опит на нереформираната социалистическа партия за връщането й в играта. Велков изрази задоволството си, че е развеселил сътрудника си от ГЕРБ и съобщи, че ще извади куп доказателства за корупция и сива стопанска система в страната.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР