Депутатите ще започнат пленарното заседание в четвъртък с доклад на

...
Депутатите ще започнат пленарното заседание в четвъртък с доклад на
Коментари Харесай

Антикорупционната комисия представя доклад за дейността си през 2019-а

Депутатите ще стартират пленарното съвещание в четвъртък с отчет на Комисията за противопоставяния на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ) за активността през миналата 2019 година, съобщи БГНЕС.
За регистрирания интервал Антикорупционният орган ще показа пред Народното събрание свършеното в региона на противодействието на корупцията и на отнемането на имущество, добито от незаконна активност.
Това ще бъде първият годишен отчет на някогашния основен прокурор Сотир Цацаров, който оглави комисията в края на предходната година.
Депутатите ще се срещнат още и със положението на защитата и въоръжените сили на България за 2019 година, както и с отчет за активността на Комисията за енергийно и водно контролиране за същия интервал.
В рамките на пленарното съвещание ще бъде подложени на гласоподаване и измененията в Закона за ръководство на средствата от Европейските структурни и капиталови фондове, който планува обмена на информация и документи сред ръководещите органи, претендентите и бенефициентите да се прави посредством осведомителна система за несъмнено електронно връчване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР