Депутатите ще обсъждат проект за удължаване срока на действие на

...
Депутатите ще обсъждат проект за удължаване срока на действие на
Коментари Харесай

НС дискутира удължаване срока на действие на комисията за проверка на обстоятелствата около спирането на газа

Депутатите ще разискват план за удължение периода на деяние на краткотрайната комисия за инспекция на събитията, довели до прекъсване на природния газ. В седмичната стратегия се планува второ четене на измененията в Закона за генетично модифицирани организми. Законопроектът е създаден за да се приведе националното законодателство в сходство с настъпилите промени в европейско законодателство в региона на генетично модифицирани организми.

Ще бъдат обновени и правилата за осъществяване на оценка на риска от генномодифицирани организми.

Очаква се депутатите да продължат периода на деяние на работата на краткотрайната комисия за инспекция на събитията, довели до прекъсването на природния газ от „Газпром експорт“ и извършената процедура за избор на различни снабдители от „Булгаргаз“.

В съвещанието на въпросната комисия е планувано да бъдат изслушани изпълнителният шеф на „Булгаргаз“ Людмил Йоцов и на „Булгартрансгаз“ Владимир Малинов.

Очаква се депутатите да гласоподават и законопроект за одобрение на промените в Закона за Европейската обществена харта, известна като Социалната конституция на Европа. 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР