Депутатите ще изслушат министъра на икономиката Богдан Богданов, директора на

...
Депутатите ще изслушат министъра на икономиката Богдан Богданов, директора на
Коментари Харесай

Депутатите ще изслушат шефовете на НАП, Агенция Митници и Лукойл България

Депутатите ще изслушат министъра на стопанската система Богдан Богданов, шефа на Агенция „ Митници “, изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов и представители на „ Лукойл България “.

Темата на общото съвещание ще е използването на Закона за компенсиране на разноските на потребителите за превоз.

Изграждането на Национална детска болница също влиза за разискване в Народното събрание.

Проектът на решение за нужните дейности за създаване, съоръжение, стартиране в употреба и кадрово застраховане на Национална детска болница е импортиран в Народно събрание още в края на предходната година от депутати от ръководещото болшинство.

В програмата на народните представители е включено и дефинитивно приемане на промени в Закона за лекарствените артикули в хуманната медицина, чиято цел е повишение проследимостта на наличните количества лекарствени артикули на територията на България и основаване на опция за ограничение на съществуващите недобри практики за нерегламентиран успореден експорт. След като предходната седмица бе обект на яростни разногласия, през днешния ден Законът за устройство на черноморското крайбрежие още веднъж ще бъде прекрояван – този път с цел да уредят достъпа на хората с увреждания до морските плажове.

Снимка: БГНЕС

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР