Депутатите ще гласуват утре проекторешението, с което премиерът Бойко Борисов

...
Депутатите ще гласуват утре проекторешението, с което премиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Кандидатурата на Кирил Ананиев е внесена в НС

Депутатите ще гласоподават на следващия ден проекторешението, с което министър председателят Бойко Борисов предлага лични промени в състава на Министерски съвет.

Те плануват освобождението на подалия оставка министър на опазването на здравето проф. Николай Петров и избиране на Ананиев на поста.

Проф. Петров подаде оставка в края на предишния месец след журналистическо следствие. То сподели, че като шеф на ВМА, професорът е сключил контракти за съвсем 1,6 млн. лева с компанията на мъжа, с който щерка му Руслана живее на фамилни начала.

Кирил Ананиев е роден през 1955 година в София. Завършва компетентност „ Финанси и заем “ във Висшия стопански институт в София през 1980 година Специализира в региона на финансирането и социално-културните разноски в УНСС и в региона на промените в опазването на здравето в Чикаго, Съединени американски щати.

Ананиев стартира работа в Министерството на финансите през 1980 година Преминава през всички експертни длъжности, с цел да доближи до шеф на Главно ръководство „ Държавни разноски " и заместник-министър на финансите при три поредни държавни управления в интервала 1998-2009 година Той бе и длъжностен министър на финансите в кабинета на проф. Огнян Герджиков, а от години е и член на Надзорния съвет на НЗОК.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР