Депутатите ще дебатират днес по четвъртия вот на недоверие към

...
Депутатите ще дебатират днес по четвъртия вот на недоверие към
Коментари Харесай

Политолог: Слави добре си подава топката с Борисов

 Депутатите ще дебатират през днешния ден по четвъртия избор на съмнение към кабинета " Борисов 3 ". Те ще обсъдят какво е доверието в ръководещите и може ли различен да се оправи с проблемите.

" Хората не имат вяра доста в честността на изборите. Един от изводите в годишника, който аз пиша, когато през декември попитахме хората почтени ли бяха изборите, нямаше доста огромно разбиране. Всичко, което се случи към тези избори, остава усещане в доста хора, че не са най-хубавите ", сподели политологът Първан Симеонов от " Галъп Интернешънъл ".

Той уточни, че тези знаци се наблюдават непрекъснато в последните 2-3 години и в българите не е имало огромно предпочитание за предварителни избори.

" По време на " Апартаментгейт " се бяха сближили границите, единствено 2 пунка беше разликата сред тези, които желаеха и тези, които не желаеха предварителни избори - 40% желаеха, а 38% не желаеха ", добави той пред Bulgaria ON AIR.

Политологът добави, че вотът на съмнение е наказване за ръководещите, а изборите са моментът, когато опозицията би трябвало да предложи своя проект.

" Това е много значим триумф за опозицията. Защо е триумф? Много хора са загърбили политическото си користолюбие и злоба към Българска социалистическа партия, споделят, че вотът е обективен. Това са " сини " почитатели, почитатели на Слави Трифонов, че даже и хора, които са дистанцирани от политиката ", сподели още той.

Според него при предварителни избори ГЕРБ още веднъж ще бъде водач, само че с дребна преднина. По думите му нито " Воля ", нито " Атака " имат явен проект, а Вътрешна македонска революционна организация много сполучливо стартира доста тематиката за тютюнопушенето.

" За Слави Трифонов не съм сигурен каква тъкмо политика ще държи в Народното събрание, там не бих изключил нищо. Последните години сносно си подаде топката с Борисов. Директно партньорство мъчно, само че може да се измисли друго ", сподели още Първан Симеонов.

Той не пропусна да разяснява и тематиката с новия законопроект за хазарта, препоръчан от Валери Симеонов.

" Много неуместни причини се чуват по тематиката за
лотарията. Когато законът е дал опция на един човек да прави нещо, те го изкарват неприятен поради това. След това се канят да трансформират закона, узаконявайки в допълнение тази малка врата, очевидно, с цел да приготвят почвата за държавен монополист. Футболните тимове в изискванията на капитализъм, който градим 30 години, са търговски сдружения ", сподели още Симеонов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР