Депутатите се върнаха в Пленарната зала за първия си работен

...
Депутатите се върнаха в Пленарната зала за първия си работен
Коментари Харесай

Как започна първият работен ден на депутатите за 2020 г. СНИМКИ

Депутатите се върнаха в Пленарната зала за първия си работен ден през 2020 година

"Да си пожелаем здраве и сили през 2020 година да служим почтено на Република България ". Това сподели ръководителят на 44-ото НАродно заседание Цвета Караянчева при започване на деветата сесия на Народното събрание.

"Уважаеми сътрудници, през днешния ден е първият пленарен ден на 44-ото Народно заседание за 2020 година Нека да ни е честита, дано да си пожелаем здраве и сили, с цел да изпълняваме сполучливо държавническата си задача и да служим почтено на Република България. Да работим по този начин, че да отговорим на упованията на българските жители ", сподели още Караянчева.

"Вярвам, че през идната сесия всеки един от нас ще постави старания за реализиране на повече съгласие и продуктивни диспути ", добави още Караянчева.
На първото си пленарно съвещание след коледната почивка през днешния ден депутатите ще гласоподават оставката на Нено Димов и кандидатурата на Емил Димитров за нов министър на околната среда и водите.

След съдружния съвет през вчерашния ден стана ясно, че депутатът Емил Димитров – Ревизоро, е номинацията на Обединените патриоти за нов екоминистър.

















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР