Депутатите се скараха за дата и час кога да бъде

...
Депутатите се скараха за дата и час кога да бъде
Коментари Харесай

Скандал в парламента заради кризата в педиатричната болница

Депутатите се скараха за дата и час по кое време да бъде изслушан здравният министър Кирил Ананиев за прекъсването на незабавния банкет в детската педиатрия.

Искахме най-колегиално министърът да пристигна и да отговори, съобщи аленият народен представител Драгомир Стойнев. Желанието ни беше всички политически сили да му зададем този въпрос, показа той. Оказа се, че за политиците от ГЕРБ е значимо да е явен денят и часът за този незабавен случай, още повече, когато става въпрос за деца, ядоса се социалистът.

Затворено е интензивното поделение на педиатричната болница, успокои го Даниела Дариткова. Била основана организация за банкет на незабавните случаи. Имало ред, по който се прави чуване. Социалистът отново излезе и сподели, че имало кардинално единодушие да пристигна Ананиев и да рапортува за педиатрията. Вие по един безочлив метод си измисляте, че трябвало да има дата и час, сподели Стойнев. Искаме министърът да пристигна в 11 часа, настоя социалистът, на което ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева се ядоса: " Не ми потропвай по трибуната! " и попита дали социалистите са създали процедура. Стойнев обаче не се даде и на изключен микрофон продължи да спори с нея, отбелязва news.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР