Депутатите се събират на редовно заседание. Те ще обсъдят на

...
Депутатите се събират на редовно заседание. Те ще обсъдят на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Заседание на Народното събрание

Депутатите се събират на постоянно съвещание. Те ще обсъдят на първо четене законопроект за изменение и допълнение на Закона за българските персонални документи. Вносител на законопроекта е Министерският съвет.

Гледайте онлайн тук:



В програмата на Народното събрание е залегнала точка, обвързвана и с смяна на състава на комисии. От ПП-ДБ са желаеха Ивелин Първанов от " Възраждане " да бъде изключен от Комисията по защита, а Ангел Георгиев - от тази по външна политика.

Предложението е от ПП-ДБ. В него няма претекстове, само че то беше импортирано откакто група от " Възраждане " посети Русия за учатие във конгрес, проведен от партията на Владимир Путин " Единна Русия ".

Междувременно през вчерашния ден Българска социалистическа партия изиска чуване на премиера Николай Денков и военния министър Тодор Тагарев. Според левицата изразената от премиера подготвеност за сключване на двустранното съглашение за сигурност с Украйна допуска България да изпрати армия.

От " Възраждане " се причислиха към настояването на левицата за чуване на премиера и също попитаха готви ли България война с Русия. От своя страна Николай Денков отхвърли и разясни, че двустранното съглашение е обвързвано с произвеждане и доставка на оръжие. Министърът на защитата Тодор Тагарев също акцентира, че е подготвен да обясни диалозите от Париж за разискваната там помощ за Украйна.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР