Депутатите създадоха анкетна комисия, която ще провери корупционните схеми с

...
Депутатите създадоха анкетна комисия, която ще провери корупционните схеми с
Коментари Харесай

ДПС взе анкетната комисия за схемите с български паспорти

Депутатите сътвориха анкетна комисия, която ще ревизира корупционните схеми с издаването на български документи. Тя би трябвало да работи три месеца.
Патриотите желаеха комисията да е на симетричен принцип и да се състои от 17 души. Предложението мина, а от Оперативна програма предложиха за членове Юлиян Ангелов и Красимир Богданов. Движение за права и свободи излъчиха Йордан Цонев и Хамид Хамид. Българска социалистическа партия предложиха Крум Зарков, Иван Иванов, Пенчо Милков, Тодор Байчев и Таско Ерменков. ГЕРБ излъчиха Мануил Манев, Краен Кръстев, Александър Ненков, Десислава Костадинова, Емилия Милкова, Тома Биков. " Воля " излъчиха Андон Дончев.

За ръководител бе определен депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев.

Въпросът за проблеми при издаването на български документи бе сложено от страна на Движение за права и свободи по отношение на изявления за получили български документи търсени от Интерпол. По-късно от службите отхвърлиха информацията.

Междувременно обаче гръмна абсурда с управлението на Държавната организация за българите в чужбина (ДАБЧ), откакто спецпрокуратурата и ДАНС влязоха на инспекция рано сутринта на 29 октомври. Първоначално бяха задържани над 20 чиновници на организацията, обвинявания бяха повдигнати на четирима, в това число и на ръководителя на Агенцията Петър Харалампиев, който е от квотата на Обединените патриоти.

Премиерът Бойко Борисов изиска закриване на организацията, на което се опълчи министъра на защитата Красимир Каракачанов, съгласно който даже тази организация би трябвало да стане министерство.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР