Депутатите решиха да не се занимават с парламентарен контрол в

...
Депутатите решиха да не се занимават с парламентарен контрол в
Коментари Харесай

Депутатите отложиха парламентарния контрол

Депутатите взеха решение да не се занимават с парламентарен надзор в петък, 4 март. Така на изключително съвещание във вторник, 8 март, обаче, ще има блиц надзор, на който ще бъдат изслушани министър председателят и вицепремиерите, както и парламентарен надзор.

Народните представители гласоподаваха със 131 гласа " за ", 19 " срещу " и 3-ма " въздържали " се.
 Без разногласия депутатите опазиха потребителите
Без разногласия депутатите опазиха потребителите

Наличието на повторни нарушавания от еднакъв търговец ще бъде съобразено

По време на дебата за това в пленарна зала Хамид Хамид запита дали би трябвало да се прикриват министрите от кабинета и по-специално Бойко Рашков . От какво се страхувате господин ръководител, от този надзор? Каква е повода, какво постанова това, ядоса се Хамид и уточни, че Държавно стопанско предприятие ще гласоподава срещу. Той пита още това ли е смяната, констатирайки, че доста бързо са се изморили депутатите от болшинството. Това го вършиха ГЕРБ и излезте да го кажете и вие в този момент! Просто сте бета версия, сътрудници , бета версия, отсече Хамид Хамид.

" Възраждане " желаеха парламентарният надзор да се състои в петък, само че с привършване на всички въпроси от контрола. Депутатите обаче отхвърлиха и предлагането на партията на Костадин Костадинов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР