Депутатите разследват расово мотивирано“ убийство на затворник в затвора на

...
Депутатите разследват расово мотивирано“ убийство на затворник в затвора на
Коментари Харесай

Затворник преби съкилийник до смърт при „расово мотивирано“ нападение, казва шерифът на окръг Клейтън

Депутатите проверяват „ расово стимулирано “ ликвидиране на пандизчия в пандиза на окръг Клейтън в неделя.

В понеделник Одри Уошингтън от Канал 2 беше в пандиза на окръг Клейтън, където управляващите споделиха, че пандизчията е умъртвил съкилийника си с голи ръце.

Офисът на шерифа на окръг Клейтън сподели, че Джакез Джаксън е пребил своя съкилийник до гибел като удряше, риташе и удряше главата на другия пандизчия в тоалетна паница.

„ Затворникът Джакес Джаксън съобщи няколко пъти, че не харесва мексиканците/испанците и желае да ги убие “, споделиха депутати.

< p> [ИЗТЕГЛЯНЕ: ]

„ Той може да стане нечовечен “, сподели Далтън Лоуъри, младши, някогашен чиновник на пандиза.

Лоури споделя, че е работил като чиновник на пандиза в в пандиза и е влезнал в контакт с Джаксън в няколко разнообразни случая.

„ Имаше някои обстановки, в които ротирам единиците и слушам някаква блъсканица, а той се бие със съквартирант там вътре “, сподели Лоуъри.

АКТУАЛНИ ИСТОРИИ:

„ Според мен изискванията в пандиза на окръг Клейтън са пагубни, ” юрист Акил Сикрет.

Тайната сподели на Вашингтон, че не съставлява Джаксън или фамилията на жертвата в този случай, само че съставлява различен пандизчия от пандиза на окръг Клейтън, който съгласно него е бил намушкан в главата.

През януари Channel 2 Action News ви сподели грубо нахлуване против пандизчия. Той оцеля, само че беше намушкан 23 пъти в пандиза на окръг Клейтън.

„ Много от хората, които са ранени в тези случаи, са хора, които са в пандиза за закононарушения, дребни нарушавания и те са ги сложили в затворнически килии с хора, за които исторически е известно, че са насилници, ” сподели Сикрет.

[РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза: ]

Шериф Левон Алън споделя, че работи за възстановяване на сигурността в пандиза.

Той изиска повече от $6 милиона в допълнение финансиране за разширение на потенциала на пандиза и вярно систематизиране на пандизчиите.

Лоури споделя на Вашингтон, че би трябвало да се случи още повече и то скоро.

„ Когато ти кажа, че е неприятно, вратите са необятно отворени. Има хора, които могат да бъдат атакувани на място, без значение дали имате служител на реда там или не, ” изясни Лоуъри.

Офисът на шерифа не разкрива името на съкилийника на Джаксън. Длъжностни лица са обвинили Джаксън в злонамерено ликвидиране, нахлуване при усложнени условия и започване на углавен протест.

Свързаха се със правосъдната здравна работа на окръг Клейтън и с Бюрото за следствие на Джорджия.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР