Депутатите приеха предложението на председателя на Народното събрание (НС) Росен

...
Депутатите приеха предложението на председателя на Народното събрание (НС) Росен
Коментари Харесай

Парламентът прекрати заседанието си за днес

Депутатите одобриха предлагането на ръководителя на Народното събрание (НС) Росен Желязков да прекратят съвещанието си за през днешния ден. 

 

По-рано възникна напрежение в пленарната зала, след изчитане на заявления от парламентарните групи на „ Възраждане “ и „ Продължаваме Промяната – Демократична България “.

 

" Г-н ръководител, аз разбирам това, което вършиме, евентуално това е най-разумното, което сега може да се случи ", уточни Искра Михайлова („ Възраждане “), само че изиска точката, която предстоеше да прегледат, да бъде гласувана преди прекратяването на съвещанието или на следващия ден като първа точка да влезе в дневния ред. 

 

В програмата за през днешния ден на депутатите беше план на решение за задължаване на Министерския съвет да изготви отчет по отношение на осъществяването на Решение на Народното събрание за задължаване на Министерския съвет да промени Плана за възобновяване и резистентност в частта за енергетика, признато на 12 януари 2023 година Вносители на проекторешението са Искра Михайлова и Даниел Проданов.

 

Ако през днешния ден бъде прекъснато съвещанието по решение на Народното събрание, на следващия ден ще го предложа да влезе в дневния ред, сподели ръководителят на Народно събрание Росен Желязков.

 

Източник Българска телеграфна агенция

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР