Депутатите приеха оттеглянето на проектоправителството на Има такъв народ. Гласуваха

...
Депутатите приеха оттеглянето на проектоправителството на Има такъв народ. Гласуваха
Коментари Харесай

Депутатите приеха оттеглянето на проектоправителството на Има такъв народ, ГЕРБ гласува против

Депутатите одобриха отдръпването на проектоправителството на " ИТН ". Гласуваха 166 народни представители, като 105 от тях гласоподаваха " за ".

Преди гласуването Тома Биков от ГЕРБ разгласи, че от партията ще гласоподават " срещу ".
 Слави Трифонов: Имам възприятието, че живеем в лудница - това е някаква шизофрения Слави Трифонов: Имам възприятието, че живеем в лудница - това е някаква шизофрения
" Много от играчите в мръсната българска политика се бяха надъхали за злокобно храчене и ненавист по „ ИТН “, в случай че наше...

Десислава Атанасова пък съобщи, че Не следва в този момент Народното събрание да се делигитимира и да се трансформира в гумен щемпел на указите на президента, настоя Атанасова.

Тя отхвърли да разяснява дали Ива Митева е скъсала плана за решение за отдръпването на Пламен Николов.

По думите на Атанасова въпреки всичко Има Такъв Народ няма да влязат в пленарна зала. За да излезем този юридически топик, ние държим на нашето мнение, че следва да бъде препоръчано на гласоподаване нашият план за решение, в случай че ръководителят на Народното събрание има воля, настоя Атанасова.

Тя предизвести, че страната е в политическа, само че навлиза и в конституционна рецесия. С наличието си в зала Има Такъв Народ могат да оказват помощ на личната си кандидатура да излезе от обстановката в целия развой, сподели тя. Ако няма решение, процедурата няма да бъде приключена и всички смятат, че президентът не може да издаде декрет за втори мандата, посочи Атанасова.
 Депутатите от „ ИТН “ напуснаха пленарната зала (ВИДЕО) Депутатите от „ ИТН “ напуснаха пленарната зала (ВИДЕО)
Депутатите от „ ИТН “ напуснаха пленарната зала в Народното събрание. Преди това Ивайло Вълчев от Има Такъв Народ изчете декл...

Според нея „ досегашните сътрудници на Има Такъв Народ си вадят мръсното долни дрехи на показ “. „ Напрактика стана ясно едно – ГЕРБ, колкото и да беше обявявана за токсична и каква ли още не партия, и груба в пленарната зала се оказа, че без нейното наличие и гласоподаване нито едно решение от това Народно събрание не може да се вземе “, безапелационна бе Атанасова.

Тя запита за какво медиите не зададат въпросите си към Има Такъв Народ, тъй като точно Има Такъв Народ забъркали цялата конституционна каша.

Всичките са овъртолени като свински вътрешности, да се оправят , беше отговора на депутата и заместник-председател на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов в коридорите на Народното събрание.

Ние няма да предложим кабинет, щом не ни поддържат, уточни Йорданов. Всички, по думите му, са работили дружно и в името на болшинството да си вземат решение – „ Христо Иванов е някогашен министър на Бойко Борисов и му викаше шефе “.
 Десислава Атанасова: Дано да няма замеряне с мръсно долни дрехи при отдръпването на Пламен Николов Десислава Атанасова: Дано да няма замеряне с мръсно долни дрехи при отдръпването на Пламен Николов
Депутатът и заместник-председател на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова изрази упованията си да се получи градивен спор при оттеглян...

„ Мая Манолова беше в Българска социалистическа партия и викаше спасете Орешарски, дайте късмет на Орешарски “, „ Гласува Делян Пеевски с едната си ръчичка за началник на ДАНС “, „ Татяна Дончева да не споделям през какво мина “.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР