Депутатите от здравната комисия в Народното събрание изслушаха досегашния шеф

...
Депутатите от здравната комисия в Народното събрание изслушаха досегашния шеф
Коментари Харесай

Гласуват за д-р Дечо Дечев в петък

Депутатите от здравната комисия в Народното събрание изслушаха досегашния началник на университетската болница „ Св. Иван Рилски ” доктор Дечо Дечев за идния му избор като шеф на Националната здравно-осигурителна каса.

Припомняме, че доктор Дечев е единствен претендент с номинация от ГЕРБ и Обединени патриоти, само че упованията са той да получи необятна поддръжка при гласуването в пленарна зала.

Той показа пред депутатите вижданията си за развиването и ръководството на НЗОК. В представянето на програмата си за ръководство на фонда доктор Дечо Дечев подчертава върху промени в контрола, метода на финансиране на медикаментите и медицинските действия, както и в пакета на НЗОК.

Както е известно, до избор на нов шеф на здравната каса се стигна, откакто проф. Камен Плочев се отдръпна поради разлики в политиката със здравно министерство.

От друга страна, номинацията на доктор Дечев се приема с огромни упования от здравния бранш, защото той е едно от знаковите имена за опазването на здравето. Д-р Дечев има опит в ръководството на НЗОК, е прочут с експертността си, а през последните години се потвърди като сполучлив болничен управител в ръководството на университетската болница „ Св. Иван Рилски ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР