Депутатите от ПГ Воля организират благотворителни инициативи в деня на

...
Депутатите от ПГ Воля организират благотворителни инициативи в деня на
Коментари Харесай

Депутатите на Марешки са благотворително сред народа по време на дебатите за вота

Депутатите от ПГ " Воля " провеждат благотворителни начинания в деня на дебата по вота на съмнение за опазването на здравето, импортиран от Българска социалистическа партия, оповестяват от партията на Марешки.

Част от тях са при отец Иван в Нови Хан, други подаряват консумативи на болничното заведение в Стамболийски, а в Пловдив депутатите провеждат и безвъзмездни прегледи за рак на гърдата.

" Всичко това е в пъти по-полезно за хората, в сравнение с да седим тук и да губим време и пари на данъкоплатците с този следващ фарс. Вместо неправилен спор, през днешния ден можеше да приемем законопроекти, които действително, бързо и дълготрайно да трансформират здравната система, да оказват помощ на пациенти, да понижат бюрокрацията, в която лекарите са затънали наложително... Какво ли не. Толкова проблеми чакат решение. И те имат решение, стига да има воля , а не празни приказки ", разяснява председателката на ПГ Гергана Стефанова.

 Марешки запълва дупките по пътищата във Варна
Марешки запълва дупките по пътищата във Варна

Варна се е трансформирала в гробница поради неприятната работа на Портних

Според Веселин Марешки, вотът е част от сюжета за " радиомълчанието " на президента Радев във връзка харченето на близо 10 милиарда лв. за изтребители и " няма по какъв начин да участваме в подобен сюжет ".

" Воля " за трети път не взе участие в диспути по избор на съмнение, а в същия ден организира начинания за хората. Запълваха се дупки във Варна , а при вота за сигурността, депутати обезопасиха дома на най-обирания човек в страната , който живее в монтанско село.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР