Депутатите от новата 9-та Върховна Рада на Украйна се отбелязаха

...
Депутатите от новата 9-та Върховна Рада на Украйна се отбелязаха
Коментари Харесай

И в новата Върховна Рада в Украйна се бият

Депутатите от новата 9-та Върховна Рада на Украйна се означиха с първото си сборичкване. То се случи сред депутата от „ Опозиционна платформа – За живот “ Николай Скорик и избранник от фракцията „ Слуга народа “ Николай Тищенко след разискване на въпроса за основаване на краткотрайна следствена комисия (ВСК) за събитията в Одеса на 2 май 2014 година, предава ТАСС.
Сбиването се състоя в заседателната зала след разискването и гласуването на постановлението за основаване на ВСК, оповестява УНН, представена от Агенция " Фокус ".
Страстите сред опоненетите били толкоз мощни, че парламентаристите съумели да разделят двамата чак, откакто Тищенко откъснал копче от сакото на Скорик. След това депутатите просто заели своите места и траяли със съвещанието. За усмиряване на опърничавите помогнали и  заканите на заместник-председателя на Върховната Рада Руслан Стефанчук, че ще да приключи работата на Народното събрание за деня.
След това в коридорите на Радата Скорик декларирал, че Тищенкое „ наглец “. До края на работата си през днешния ден депутатите в украинския парламент не съумяха да одобряват резолюцията за основаването на ВСК за безредиците в Одеса на 2 май 2014 година, инициирана от представители на Опозиционната платформа. При гласуването единствено 79 парламентаристи поддържаха документа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР