Депутатите от НФСБ ще гласуват против ветото на държавния глава.

...
Депутатите от НФСБ ще гласуват против ветото на държавния глава.
Коментари Харесай

Валери Симеонов не се сърди за ветото на президента, който лесно се подвеждал

Депутатите от НФСБ ще гласоподават срещу ветото на президента. Това стана ясно от коментара на водача на партията Валери Симеонов. Ако се одобри ветото, това значи, че партиите ще бъдат лишени от опция да бъдат финансирани.

Тогава остава единствената опция за мудна гибел на дребните партии, на опозицията, съобщи той. Никой няма да даде пари на дребна партия, на съпротива, а ще дават единствено на тези, които ръководят, уточни Симеонов.

В България бизнесът е подвластен от политиците, които ръководят, показа той и по тази причина не приема изказванието на Румен Радев, че партиите щели да станат подвластни от компаниите. Най-богатите у нас били тези, които ръководят страната. Публично известни били комисионните, които се получават при построяването на инфраструктурни планове, при концесии, сподели Симеонов.

Не мога да се дразня на президента, той нито е бил в политиката, нито в бизнеса, той идва от авиацията, разяснява водачът на НФСБ като посочи, ще президентът Радев мъчно можел да се ориентира и елементарно можел да се подведе.

Симеонов не се тормози от различията в дребната коалиция. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР