Депутатите от НФСБ няма да участват в личните битки за

...
Депутатите от НФСБ няма да участват в личните битки за
Коментари Харесай

За НФСБ извънредното пленарно заседание било лична битка на Нинова за власт

Депутатите от НФСБ няма да вземат участие в персоналните борби за власт на Корнелия Нинова , оповестиха от партийната им централа претекстовете за отсъствието им от днешното изключително пленарно съвещание.

" Българска социалистическа партия трансформира през днешния ден Народното събрание в глинест терен за своите вътрешно-партийни избори. За следващ път Корнелия Нинова употребява трибуната на най-висшия законодателен орган за лични политически цели, в опита си да набере преднина пред останалите претенденти в битката за това кой да оглави социалистическата партия ", се споделя в известието от патриотичната партия.
 Извънредният парламентарен ден се провали
Извънредният парламентарен ден се провали

С крясъци " оставка " част от социалистите напуснаха Народното събрание

Според тях цялата отговорност за проваленото съвещание през днешния ден е на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. От НФСБ акцентират, че в остарялата постройка на Народното събрание са пристигнали 63-ма от общо 78 народни представители на левицата .

Ние имаме ясна и поредна законодателна стратегия и задължения , които сме поели пред нашите гласоподаватели, и работим за тяхното осъществяване, твърдят хората на Валери Симеонов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР