Депутатите от НФСБ няма да участват в личните битки за

...
Депутатите от НФСБ няма да участват в личните битки за
Коментари Харесай

НФСБ няма да участва в личните битки за власт на Корнелия Нинова

Депутатите от НФСБ няма да вземат участие в персоналните борби за власт на Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за, се споделя в позиция на групировката, публикувана до медиите.

Поводът е изключителното съвещание на Народното събрание, поискано от социалистите, което не стартира поради неналичието на кворум.

Веселин Марешки: Няма да поддържаме обезверени акции на Българска социалистическа партия

"БСП трансформира през днешния ден Народното събрание в глинест терен за своите вътрешнопартийни избори. За следващ път Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за употребява трибуната на най-висшия законодателен орган за лични политически цели в опита си да набере преднина пред останалите претенденти в битката за това кой да оглави социалистическата партия ", се показва в позицията.

Затова цялата отговорност за проваленото съвещание е на Нинова, която не съумя да събере даже личната си парламентарна група - дойдоха 63-ма от общо 78 народни представители на левицата, пишат от НФСБ.

Напомняме на Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за, че Народното събрание е институция, призвана да взима решения по националните и публични проблеми, и не може да бъде употребена за нечия вътрешна приложимост, акцентират от политическата мощ. От НФСБ акцентират, че националният представител е задължен да взе участие в работата и постоянните съвещания на Народно събрание, само че не и в персоналната вътрешнопартийна борба "на един провален водач ", каквото е било днешното съвещание.

Ние имаме ясна и поредна законодателна стратегия и задължения, които сме поели пред нашите гласоподаватели, и работим за тяхното осъществяване, заявяват още от групировката. Сутринта с сходна позиция излязоха и от Вътрешна македонска революционна организация, съдружен сътрудник в "Обединени патриоти " и част от ръководещото болшинство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР