Депутатите от Комисията по правни въпроси нанесоха корекции по Закона

...
Депутатите от Комисията по правни въпроси нанесоха корекции по Закона
Коментари Харесай

Правната комисия подкрепи единодушно ветото на президента

Депутатите от Комисията по правни въпроси нанесоха корекции по Закона за ограниченията по време на изключителното състояние, откакто президентът наложи отчасти несъгласие.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1949
Депутатите от болшинството се съобразиха с ветото на президента върху двата текста - спекулата с цените, както и разпространяването на погрешна информация.

Радев постанова несъгласие на част от новия ексклузивен закон

Предстои народните представители да се съберат на съвещание в пленарната зала, с цел да гласоподават ветото на президента.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1949  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР