Депутатите от Има такъв народ се подписаха под искането на

...
Депутатите от Има такъв народ се подписаха под искането на
Коментари Харесай

ДБ и ИТН поискаха извънредно заседание на Парламента

Депутатите от " ИТН " се подписаха под настояването на " Демократична България " за изключително съвещание на Народното събрание в понеделник, съобщи БНР.

Целта е да бъдат признати дефинитивно измененията в закона, обвързван с Бюрото за отбрана на очевидците, които трансферират структурата от основния прокурор към правосъдното министерство.

Измененията бяха препоръчани в три сходни законопроекта на " Демократична България ", " ИТН " и " Изправи се.БГ! Ние идваме! ". Основните претекстове бяха, че с преместването ще бъде упражняван цивилен надзор върху работата на бюрото.

Депутатът от " Демократична България " Христо Иванов прикани в пленарната зала:

" Можем да разгледаме на второ четене Закона за Бюрото отбрана на свидетеките. Ние сме събрали, благодаря на сътрудниците от " Изправи се.БГ! Ние идваме " и от " Демократична България ", 47 подписа. Трябва ни един, с цел да предизвикаме изключително съвещание на Народното събрание в понеделник да разгледаме този законопроект и да свършим още едно нещо, което е значимо. "

Последваха поредност от подписи от депутати от " ИТН ".

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР