Депутатите от ГЕРБ днес ще решат по време на заседанието

...
Депутатите от ГЕРБ днес ще решат по време на заседанието
Коментари Харесай

Занапред, който реагира като Антон Тодоров, трябва да подава оставка, заяви Десислава Атанасова

Депутатите от ГЕРБ през днешния ден ще решат по време на съвещанието на Народното събрание дали да поддържат или отхвърлят подадената от техния народен представител Антон Тодоров оставка. Това разгласи пред Българска национална телевизия националният представител Десислава Атанасова откакто нощес парламентарната група не излезе с решение по въпроса.

Тя уточни, че случилото се задава стандарт за бъдещето - всеки, който си разреши да реагира по този метод, следва да подава оставка. С уточнението, че е недопустимо за казаното да се подава оставка, а за пазаруване на гласове -не.

Много постоянно и политици, и публицисти и хора, нарекли себе си публицисти, споделят какво ли не. На тази тематика би трябвало да сложим точка в подтекста на единственото число Антон Тодоров и съответния публицисти против него, заключи Атанасова. Тя на собствен ред още веднъж отбрани Тодоров и сподели, че той говорел и за доста неуместни истини, за което бил предназначен като депутат.

Трябва да приказваме за световните проблеми и тук нямаме проблем със свободата на словото, уточни депутатът, само че самата тя даде образци от близкото минало, които опровергават това.

По мотив проваленото съвещание на Консултативния съвет по национална сигурност при президента в понеделник Атанасова уточни, че има 100% операция какво се е случило там. Там са участвали 20 индивида, които може да кажат по какъв начин е минал, дали някой е бойкотирол или това е следващата причина госпожа Нинова да си завоюва оня прякор, добави Атанасова.

Тя акцентира и че макар " всички компромати " ГЕРБ печели безапелационно.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР