Депутатите от ГЕРБ дадоха брифинг, на който попитаха премиера Кирил

...
Депутатите от ГЕРБ дадоха брифинг, на който попитаха премиера Кирил
Коментари Харесай

ГЕРБ: Петков, кажи кои от нас ще арестуваш, за да пратим децата при бабите и си вземем топли дрехи

Депутатите от ГЕРБ дадоха брифинг, на който попитаха премиера Кирил Петков кои от тях счита да арестува, с цел да бъдат готови - да пратят децата при бабите и да си вземат топли облекла.

След арестите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, пиара му Севдалина Арнаудова и някогашния финансов министър Владислав Горанов разнообразни медии вадят разнообразни описи с народни представители, които ще бъдат арестувани, показаха депутатите от някогашната ръководеща партия.

" Надявахме се през днешния ден министър председателят да почете Народното събрание и да зададем въпроси за това, което се случи и какво следва, да уведоми народните представители кои ще бъдат задържани, с цел да се приготвят и да пратят децата си при бабите, както и да си стегнат топли облекла. Ако не Петков, то най-малко да пристигна Бойко Рашков ", сподели Томислав Дончев.

" Ако държавното управление заслужава избор на съмнение, то е за високите цени, за инфлацията, за цените на енергоносителите, тока, обедняването на популацията, от което страдат всички - в случай че би трябвало да го внасяме, той ще е по тази тематика. Оставка на вътрешен министър няма да реши въпроса, тъй като разпорежданията за арестите идват от министър-председателя ", съобщи Дончев в отговор на жулналистически въпрос.

" Над 60 на 100 от българите считат, че Министерство на вътрешните работи е употребявано за политическа принуда. Това се удостовери и от българския съд, който отхвърли въобще да преглежда протоколите от Рашковото Министерство на вътрешните работи и удостовери, че протоколите са противозаконни и нелегитимни и са осъществени от незапознат орган. Днес юристът на Борисов, Арнаудова, Горанов внесе тъжба до съда за арестите и чакаме съдът в период да се произнесе и да удостовери това, което съобщи и през вчерашния ден Софийски градски съд ", сподели водачът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Операцията по задържането на Борисов се случи в деня, в който той се срещна онлайн с някогашния президент на Украйна Петро Порошенко, подсети тя.

" Въпросът е има ли някаква връзка противозаконният арест на Рашковото Министерство на вътрешните работи с деня на срещата във видеоконферентна връзка с някогашния президент Порошенко със поръчката за ангажираност на нашата ПГ за поддръжка за Украйна и със поръчката, че ГЕРБ-СДС ще упорства за такава поддръжка. На тези въпроси кой ще отговори. Ние считаме, че доста сериозна връзка има и напълно скоро това ще стане ясно на медиите и обществото ", продължи Атанасова.

" В понеделник се организира търг на ДЦК и реализира рентабилност от 1,33 %, спрямо 1,47 % предходната година. Това се дължи на войната и интернационалните спорове, ще кажат някои. Но би трябвало да забележим каква е доходността в Германия и в България, тъй като войната въздейства еднообразно. Но ще забележим, че рискът за нас се покачва ", сподели Дилян Добрев.

Гледам протокол от показанията на министър-председателя и той е фрапантен, би трябвало да се учи, тъй като логиката е удивителна. Той е на правилото " Аз съм видял Делян Добрев да пие бира, това значи, че е пияч и че е обрал банка... ", пошегува се Томислав Дончев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР