Депутатите от Единна народна партия няма да подкрепят кабинета на

...
Депутатите от Единна народна партия няма да подкрепят кабинета на
Коментари Харесай

Депутатите от Единната народна партия отказаха да подкрепят кабинета на ИТН

Депутатите от Единна национална партия няма да поддържат кабинета на Има Такъв Народ, оповестиха от пресцентъра на партията. В известието се прецизира, че решението за това е било взето на 7 август на съвещание на управителните органи на партията. Депутататите от ЕНП са част от ПГ " Изправи се БГ! Ние идваме " /ИБГНИ/.

От ЕНП регистрират, че неналичието на съглашение в политически проект не дава гаранции за поредна политика за изваждане на България от модела на едноличната власт. " В цялостна мощ това е годно и за промяната в правораздаването и битката с корупцията ", се показва в информацията.

" Запазваме желанието си за единодушие и постигането на заявените политически цели със субектите на смяната. Смятаме, че това е допустимо да се реализира при честен разговор, бистрота и ясни писмени гаранции, които ни отдалечават от модела ГЕРБ - Движение за права и свободи ", се показва в известието.

От ЕНП акцентират, че наличието им в Народното събрание не е самоцел и по тази причина са длъжни да дадат опция за излаз от рецесията, даже " в границите на третия мандат ". " Обратното за нас значи съзнателно подтикване на България към рецесия, която с общи старания бихме могли да избегнем ", показват още от Единна национална партия.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР