Депутатите от Демократична България предлагат Пловдивският панаир да бъде обявен

...
Депутатите от Демократична България предлагат Пловдивският панаир да бъде обявен
Коментари Харесай

Демократична България предлага Пловдивският панаир да стане паметник на културата

Депутатите от " Демократична България " оферират Пловдивският панаир да бъде разгласен за монумент на културата, стана ясно на брифинг в Народното събрание. От обединението са изпратили писмо до министъра на културата проф. Велислав Минеков, с което упорстват министерството да предприеме дейности да разгласи Международен панаир-Пловдив за " монумент на културата - колективен от локално значение ". 

" Това е практическо деяние, което ще загради опцията за срутване на палатите за започване на огромно строителство на 350 дка съвсем централна градска част, директно до реката ", сподели Йордан Иванов от Демократична България. 

" Повдигаме тематиката през днешния ден тук, тъй като желаеме да се обърнем от това място към политическото управление на ГЕРБ и персонално към Бойко Борисов. Не правете това. Не участвайте в окончателното харизване на Пловдивския панаир на Гергов в миг, в който се пробвате да убедите и България и интернационалната общественост, че сте евроатлантическа мощ ", каза съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР