Депутатите от БСП, пътували на разноски на парламента до Залцбург

...
Депутатите от БСП, пътували на разноски на парламента до Залцбург
Коментари Харесай

Нинова накара депутатите, ходили на ловно изложение, да върнат парите

Депутатите от Българска социалистическа партия, пътували на разходи на Народното събрание до Залцбург за ловно ревю, ще върнат парите. Поведението на двамата депутати е безусловно неприемливо. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция след среща с Партията на Зелените.

"Вчера им споделих: "Веднага връщате парите, които сте употребили ". Ако зависи от мен, в никакъв случай не бих се подписала под такава командировка. Не е разбираемо, че ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева се е подписала, и освен тъй като народните представители от Българска социалистическа партия отсъстват от пленарната зала. Дори и да сме в Народното събрание, не трябва да се харчат национални пари за изложби по лов и лов на риба. Това нито покачва качеството на законодателната работа, нито престижа на Народното събрание. ", счита водачът на Българска социалистическа партия.

В отговор на въпрос Нинова още веднъж сподели, че няма да влязат в пленарна зала за разискването на ветото на президента върху измененията в Изборния кодекс. Самите ръководещи оповестиха авансово, даже без да са прочели претекстовете, че ще го отхвърлят, означи тя. Според Нинова нов спор със същите причини, които левицата е излагала в продължение на 26 часа и не са били чути, явно няма да докара до резултат.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР