Депутатите от БСП настояха финансовият министър Владислав Горанов да дойде

...
Депутатите от БСП настояха финансовият министър Владислав Горанов да дойде
Коментари Харесай

Защо Горанов не е на гласуването на ДДС, да не е подал оставка, питат от левицата

Депутатите от Българска социалистическа партия настояха финансовият министър Владислав Горанов да пристигна в Народното събрание, с цел да участва на гласуването на рухването на Данък добавена стойност на редица артикули на първо четене. Касае се за значими промени в данъчен закон и за бюджета, аргументираха се те.
„ Министър Горанов не е тук- да не е подал оставка? Ако е по този начин, кажете на народните представители “, разяснява Филип Попов от левицата.
„ Ако Горанов изпитва някакво стеснение да е тук, настояваме зам.- министърът на финансите Росица Велкова да показа публично мнението на министерството “, насочи апел социалистът.
Цвета Караянчева у отговори, че Владислав Горанов не е в пленарната зала, тъй като има авансово поети задължения. Тя отбрани финансовият министър, като уточни, че той е обезпечил наличието на заместител министър.
рипомняме, че министър-председателят Горанов и шефката на бюджетната комисия Менда Стоянова са срещу предлагането за понижено Данък добавена стойност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР