Депутатите от британския парламент искат бюджетът им да бъде увеличен

...
Депутатите от британския парламент искат бюджетът им да бъде увеличен
Коментари Харесай

Английските депутати си поискаха още пари от бюджета – щели да се преработят покрай Брекзит

Депутатите от английския парламент желаят бюджетът им да бъде повишен поради Брекзит. Те трябвало да покрият разноските около спомагателната работа и натовареността поради готвеното излизане от Европейския съюз.

От самостоятелната парламентарна работа, която следи за харчовете на депутатите, оповестиха пред „ Дейли Телеграф “, че депутати лобират за увеличение на бюджета за разноски – парите, които получават, с цел да заплащат на чиновниците си. Те са изтъкнали, че спомагателните пари им трябвали, с цел да се оправят с напрежението и натовареността с Брекзит.

„ Има още молби за още по-голямо увеличение на бюджета на депутатите за личен състав поради възходящата им натовареност, част от която е вследствие на Брекзит “, се споделя в отчет на службата.

Надзорният орган няма да отхвърли настояванията и декларира, че „ ще вземе поради всички последствия, произлизащи от решението на Англия да напусне Европейски Съюз “, когато взема решение дали да промени разпоредбите за депутатския бюджет.

„ Не би трябвало да усилвам бюджета на депутатите поради Брекзит – това би било неуместно “, съобщи представител на консерваторите.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР