Депутатите от Българската социалистическа партия няма да влязат днес в

...
Депутатите от Българската социалистическа партия няма да влязат днес в
Коментари Харесай

БСП няма да влиза в НС, остава на площада

Депутатите от Българската социалистическа партия няма да влязат през днешния ден в пленарна зала и да се записват за днешния пленарен ден. Така левите извършват своята закана след 2 септември нужният кворум за работа на Народното събрание да е отговорност напълно на ръководещите . Миналата седмица в петък неналичието на кворум провали съвещанието и парламентарния надзор. Вчера депутатите съумяха да се съберат от втори опит.

" Ние поддържаме митинга ", съобщи националният представител Стоян Мирчев пред Нова телевизия и изясни, че най-сериозният мотив за това е, че оставката на Бойко Борисов не е в дневния ред на Народното събрание.
 Биков оптимист за кворума: Работили сме и в по-тежък режим
Биков оптимист за кворума: Работили сме и в по-тежък режим

Той изрази вяра обществото да е единно

Депутатите от Българска социалистическа партия отиват на митинга не като народни представители, а като жители на Република България. Мирчев изрази възмущението си от вчерашните думи на премиера Борисов, че . " Единствените мафиоти, които аз съм виждал, са в Народното събрание и в Министерски съвет . Те умират от боязън, в това число и Борисов, който от месеци не желае да пристигна на съвещание. "

" Ситуацията е такава, че ние би трябвало да бъдем на митинга при хората , и да ги поддържаме, с цел да може най-сетне България да се отърве от този октопод на мафията , а точно министър председателят и неговата тайфа. Управляващите би трябвало да чуят народа и да подадат оставка, както Бойко Борисов, по този начин и Иван Гешев ", уточни депутатът от Българска социалистическа партия.

Мирчев изясни, че като съпротива левицата употребява безусловно всички принадлежности - както отвън Народното събрание, по този начин и вътре в него, с цел да демонстрира същинското лице на мафията, която ръководи, и да се бори с нея.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР