Депутатите от "Атака" настояват за обяснение защо една седмица е

...
Депутатите от "Атака" настояват за обяснение защо една седмица е
Коментари Харесай

Атака иска обяснение от държавата за престъплението на Джамбазки

Депутатите от "Атака " упорстват за пояснение за какво една седмица е премълчавано, че евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки е бил хванат да кара в нетрезво положение. Това съобщи на брифинг в Народното събрание националният представител от "Атака " Десислав Чуколов. "Защо е прикривано това закононарушение? И за какво не чухме позиция на вътрешния министър Младен Маринов? ", недоумява той.

Депутатът желае да знае по кое време е взета кръвна проба на Джамбазки и уточни, че от "Атака " не одобряват общественото му опрощение за нарушаването. Чуколов заподозря, че тестът на Джамбазки е направена във ВМА, а лечебното заведение е в послушание на водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. Във болничното заведение имало "барокамера, в която влизаш пийнал и излизаш изтрезнял ".

Атакистът подлага на критика и премиера Бойко Борисов за признанието му преди месец, че Джамбазки е обичаният му политик отвън ГЕРБ. Народният представител заподозря, че евродепутатът се употребил и с протекцията на министър-председателя.

Три години затвор се поставя за нарушаването на Ангел Джамбазки.

"Спазена е процедурата от чиновниците на Министерство на вътрешните работи, дадена е опция, както във всички такива случаи, на лидера да даде надлежно кръв за осъществяване на кръвна проба ", сподели пред публицисти министърът на вътрешните работи Младен Маринов по отношение на провинението на евродепутата от Вътрешна македонска революционна организация.

"Мисля, че в този случай кръвта е дадена в болнично заведение в Самоков, би трябвало да е изследвана в Окръжна болница “, уточни Маринов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР