Депутатите от Атака настояха държавата да вземе отношение по случая

...
Депутатите от Атака настояха държавата да вземе отношение по случая
Коментари Харесай

Чуколов от Атака осъди Джамбазки, иска държавата да вземе отношение

Депутатите от " Атака " настояха страната да вземе отношение по случая с евродепутата Ангел Джамбазки, който бе заловен да кара след приложимост на алкохол. 

Той бил спрян към 1 часа след среднощ на 7 против 8 декември за рутинна инспекция, а дрегерът отчел към 1 промил. Вчера Джамбазки призна грешката си и сподели, че се срами от постъпката си.

Десислав Чуколов от " Атака " обаче насочи остри рецензии към държанието на евродепутата и попипа за какво действието е било покривано пет дни.

" Бяхме ли осведомени по кое време е станало това нарушаване, по кое време е взета тестът на място, къде е това. Кръвната проба по кое време е подадена, след какъв брой време е подадена. Най-важният въпрос – за какво този факт беше крит от българското общество пет дни ", настоя атакистът.

Според него вътрешният министър Младен Маринов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов би трябвало да кажат нещо по този въпрос, защото текат акции против войната по пътищата.-->

Чуколов напомни и думи на Бойко Борисов, че Джамбазки му е обичаният политик отвън ГЕРБ. Това му даде мотив да призове и премиера да вземе отношение.

" Това петдневно закъснение на това ли се дължи? Любимият политик на господин премиера се употребява от неговата защита ли? Тук е моментът господин Борисов да се разграничи, да каже още ли му е обичаният политик ", отсече Чуколов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР