Депутатите ограничават гласувания вчера мораториум върхи екстремалните цени на тока

...
Депутатите ограничават гласувания вчера мораториум върхи екстремалните цени на тока
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите ограничават мораториума върху цените на тока до края на март 2022-а - гледайте НА ЖИВО!

Депутатите лимитират гласувания през вчерашния ден мораториум върхи екстремалните цени на тока до края на март 2022 година Той бе признат с квалифицирано болшинство от гласовете на народните представители по оферти на ГЕРБ-СДС през вчерашния ден. КЕВР даже анулира съвещанието си за установяване на новите цени на тока.

Но новото държавно управление отпред с Кирил Петков мигновено се опълчи и определената също през вчерашния ден подресорна комисия незабавно се събра на съвещание и взе решение мораториумът да важи до края на март следващата година.

Ето по какъв начин ще сблъскат позиции депутатите.

Десислава Атанасова от ГЕРБ предложи депутатите да се придържат към авансово оповестения дневен ред, защото оповестените тематики от ръководителя на Народното събрание тази заран не са били качени на уеб страницата на Народно събрание. Предложението не бе признато.
свързани новини5344преди 2 часа10095преди 17 часа
Тома Биков от ГЕРБ предложи съвещанието на Народното събрание да бъде предавано директно по Българска национална телевизия. Народните представители отхвърлиха предлагането. " Аз не знам, уважаеми сътрудници, за какво ви е толкоз неприятно това да се излъчва по малкия екран. Защото не би трябвало да има спекулации. Сайтът на Народното събрание непрекъснато забива. Предлагам да прегласувате. Нали сме за бистрота? ", попита Биков. Но и при прегласуването предлагането му бе отхвърлено.

Гледайте онлайн по ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР