Депутатите обсъждат отново промените в Закона за съдебната власт, върху

...
Депутатите обсъждат отново промените в Закона за съдебната власт, върху
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Депутатите обсъждат Закона за съдебната власт след ветото на Радев

Депутатите разискват още веднъж измененията в Закона за правосъдната власт, върху които президентът Румен Радев наложи несъгласие, съгласно програмата за работа на Народното събрание.

Оспорените от президента разпореждания са свързани с обособяването на шефа на Националната следствена работа и следствените отдели към прокуратурите в независими органи.

Правната комисия поддържа ветото на Румен Радев и предлага на Народното събрание да не приема закона наново.

Парламентарният надзор ще стартира с разисквания по запитване от народния представител Джевдет Чакъров от Движение за права и свободи към министъра на земеделието и храните Кирил Вътев по отношение на политиката за развиване и отбрана на селскостопанското произвеждане в България, осигуряващо храни от първа нужда за популацията като самун, мляко и млечни артикули, телешко и свинско месо, плодове и зеленчуци.

След това на въпроси и питания на депутати ще дават отговор министрите Андрей Цеков, Иванка Шалапатова, Тодор Тагарев, Атанас Славов, Христо Хинков, Богдан Богданов, Милена Стойчева, Румен Радев, Кръстю Кръстев, Юлиян Попов, Кирил Вътев, Георги Гвоздейков и Димитър Илиев
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР