Депутатите не си вършат работата, за която сме ги избрали

...
Депутатите не си вършат работата, за която сме ги избрали
Коментари Харесай

Най-добре ходете на плажа с бетоновоз

Депутатите не си правят работата, за която сме ги избрали и за която им плащаме щедро от нашите налози. Защо мисля по този начин? Защото видях по какъв начин одобриха 22-то изменение на Закона за устройство на Черноморското крайбрежие (ЗУЧК). Приеха го, макар че им се подадоха мнения и в комисия им се обясняваше. Приеха го на инат, просто тъй като могат да го създадат.

В новоприетото изменение депутатите разпореждат, че който сложи палатка, шатра, или паркира кемпер или каравана в непознат парцел отвън местата, избрани по реда на член 10а, се санкционира с санкция от 500 до 1000 лева За притежателите на местата, където се опъват тези палатки, шатри или се паркират каравани и кемпери, има по-големи санкции.

Тези места по чл.10а са новосъздадени и ще ги назовавам биваци, въпреки че този термин липсва в закона, само че не ми харесва " местата по чл.10а на ЗУЧК ".

Та тези биваци, препоръчани от ръководителя на комисията по районна политика и народен представител от Вътрешна македонска революционна организация, имат за цел да концентрират свободно къмпиращите на избрани места. На пръв взор концепция за някои нелоша, само че както постоянно - дяволът е в детайлностите.

Според гласувания от депутатите текст тези биваци ще се устройват отвън територията на морските плажове, пясъчните дюни и категоризираните къмпинги, в парцели от горски територии, аграрни земи и в незастроени урбанизирани парцели. Така всеки, който е с кемпер, каравана, палатка или шатра, няма да се опасява от санкция, единствено в случай че е в личен парцел или в бивак.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР