Депутатите на вицепремиера Валери Симеонов свалиха доверието си от парламентарния

...
Депутатите на вицепремиера Валери Симеонов свалиха доверието си от парламентарния
Коментари Харесай

НФСБ: Конфликтът между Валери Симеонов и Волен Сидеров не е личен

Депутатите на вицепремиера Валери Симеонов смъкнаха доверието си от парламентарния водач на Обединените патриоти Волен Сидеров. Причината за това били клеветите по адрес на Симеонов по партийната телевизия на " Атака ".

" Този спор не би трябвало да се показва като персонален сред Волен Сидеров и Валери Симеонов. Атаките на Сидеров подкопават доверието и напъните на представителите от Обединени патриоти в изпълнителната власт. Той се пробва да срине рейтинга на ръководещото болшинство с поредност от кавги ", съобщи пред Нова телевизия зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев.

Той добави, че до решението на депутатите от НФСБ се е стигнало измежду поредност от диалози. По негови думи през цялото лято е имало офанзиви към Валери Симеонов. Ячев съобщи, че русофилството е в основата на политиката на Атака. Тази тематика не е била предмет на съдружното съглашение.

" Нека НСО даде информация дали Волен Сидеров или други политици вървят персонално в сараите на Ахмед Доган ", съобщи Ячев.
Волен Сидеров разяснява по телефона, че това, което се е изписало по партийната телевизия на Атака, е самата истина. Той добави, че подлага на критика дейностите на Симеонов като вицепремиер.

" Този, който скапва обединението, се споделя Валери Симеонов. Омръзна ми да ме упрекват, че сътворявам интриги ", съобщи Волен Сидеров.

Ячев отговори на обвиняванията на Сидеров, че Симеонов работи с депутати от ГЕРБ, като сподели, че те са съдружни сътрудници и това е обикновено.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР