Депутатите на Слави от Има такъв народ са недоволни от

...
Депутатите на Слави от Има такъв народ са недоволни от
Коментари Харесай

Депутатите на Слави нападнаха Божидар Божанов

Депутатите на Слави от " ИТН " са недоволни от министъра на електронното ръководство Божидар Божанов, тъй като бавел осъществяването на дилемите си. Това стана ясно по време на блицконтрола на министъра в парламентарната комисия по електронно ръководство.

Не изпълнявате съдружното съглашение, в което ясно ви е подложен период от три месеца, а минаха пет, скара се на излъчения от " Демократична България " министър Любомир Каримански от Има Такъв Народ.

Атаката на хората на Слави Трифонов е поради неналичието на оценка на работата на " Информационно обслужване " като систематичен интегратор на страната и неналичието на промяна, която да сътвори изнесени звена по ръководство на планове към администрациите.

Във вторник ще създадем разискване на нашите оферти и ще внесем промени в закона, отговори сбито Божанов.

Липсата на машини, които могат да бъдат доставени бързо, бави въвеждането на електронни персонални карти. През това време се работи интензивно до края на годината да тръгне мобилната електронна идентификация, заяви пред депутатите министърът на електронното ръководство.

Проблеми със сигурността бавят прекосяване на държавните осведомителни системи от лични сървъри към държавния облак, стана ясно на чуването. Те обаче трябвало да бъдат позволени до юни, като сега текат в това число проби какъв брой са податливи на хакерски офанзиви администрациите, написа 24 часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР