Депутатите на Корнелия Нинова се отчитат пред Дългия инкасатор и

...
Депутатите на Корнелия Нинова се отчитат пред Дългия инкасатор и
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ето как депутатите на Нинова се отчитат пред Р. Овч.

Депутатите на Корнелия Нинова се регистрират пред Дългия инкасатор и някогашен енергиен министър Румен Овчаров, видя кореспондент на Lupa.bg в столично заведение. Оказва се, че в бара на ул. " Костенски водопад " Овчаров постоянно, като че ли като Дон, приемал аудиенции от народни представители от Българска социалистическа партия. А последният, отчел се почтително пред него, е Борислав Гуцанов - новият най-лоялен на Нинова представител в Народното събрание, откакто двамата заровиха томахавките в името на политическото си оцеляване преди време. 

А в партията припомнят, че точно той уточни при предходния мандат, когато тя бе в ръководството дружно с Продължаваме промяната, Демократична България и Има Такъв Народ, алените министри и разпределението им по ресори.

Самата Корнелия Нинова стана водач на Българска социалистическа партия, с помощта на поддръжката на Р. Овч. и стройната организация в столичната организация на партията по това време. 

Злите езици в опозиционните крила на Столетницата разясняват, че и в този момент исполинът с бяла коса диктува процесите в нея, както и че упорствал Българска социалистическа партия да се вклини в опитите за сформиране на кабинет с третия мандат, откакто през днешния ден процедурата по втория с мандата на Политическа партия де факто бе изчерпана след неуспеха на проектодекларацията за 4-те национални целта. 

" Отрязан злокобно от всички схеми в енергетиката и в частност АЕЦ " Козлодуй ", Овчаров е подготвен на всичко с цел да избави кожата си и присъединяване на Българска социалистическа партия във власта с третия мандат е на живот и гибел ", разясняват социалисти. И считат, че и той, и Нинова виждат осъществяването на третия мандат за държавно управление под формата на " експертен общ брой " с поддръжката на съвсем всички политически сили.

Целта, несъмнено, била да се отнеме властта от служебното държавно управление на Румен Радев. А адашът му Овчаров станал директна жертва на това ръководство, откакто изгубил забележителна част от комисионерския си бизнес. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР