Депутатите на ГЕРБ аплодираха в пленарната зала думите на министъра

...
Депутатите на ГЕРБ аплодираха в пленарната зала думите на министъра
Коментари Харесай

ГЕРБ аплодира в парламента новината за премахването на барикадите |

Депутатите на ГЕРБ приветстваха в пленарната зала думите на министъра на вътрешните работи Христо Терзийски за премахването на барикадите и палатките по кръстовищата в столицата.

Министерство на вътрешните работи шефът бе извикан за чуване в залата след безредиците нощес, в които пострадаха доста униформени и протестиращи.

По думите на Терзийски в палатките, които бяха съборени към 3 ч тази нощ, е имало взривни материали. Министерство на вътрешните работи подхванала акцията по премахването им, откакто изгледало видеоматериали.

35 от арестуваните са с непрекъснат и сегашен адрес отвън София, сподели още министърът. Той не даде информация кои са били провокаторите, които хвърляха бомбички по полицията.

Георги Свиленски от Българска социалистическа партия изрази неодобрение от поднесената информация. Според него залата чака министърът да каже кой е изпратил провокаторите, като непосредствено упрекна ГЕРБ в това.

След него думата взе Вежди Рашидов, ГЕРБ. Според него сметката за разноските за защита на митинга и за здравна помощ би трябвало да бъде изпратена на уредниците на демонстрациите и Отровното трио, а самото трио да бъде обещано на съд.

Рашидов изиска президентът да се извини, че е нарекъл ръководещите мутри.

" Вие к`вото хванете, Бойко Борисов ви е отговорен. Моята брачна половинка съпруга работи в Пирогов. 24 часа лекува 30 служители на реда през вчерашния ден ", добави той.

Футболните агитки знаем под чий надзор са. Нека не противопоставяме хората едни на други, отговори Манол Генов от Българска социалистическа партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР