Депутатите на Атака ще напуснат групата на Обединени патриоти. Това

...
Депутатите на Атака ще напуснат групата на Обединени патриоти. Това
Коментари Харесай

„Атака” напусна парламентарната група на Патриотите

Депутатите на " Атака ще изоставен групата на Обединени патриоти. Това разгласи зам.-председателят на Народното събрание Явор Нотев, представен от DarikNews. Причината? Завръщането на Валери Симеонов в Народното събрание, уточин Нотев.

Другите, които напущат ПГ на Оперативна програма, са Николай Александров, Явор Нотев, Станислав Станилов и Маргарита Николова. Те ще последват водача си Волен Сидеров и двамата си сътрудници Павел Шопов и Десислав Чуколов, които бяха изключени от ПГ през юли.

" Това, което остана от групата " Обединени патриоти ", не е групировката, за която гласоподаваха българските жители ", предизвести Явор Нотев.
 
" Напускаме след поредност от дейности и решения, които станаха вероятни в групата след завръщането на господин Валери Симеонов в българския парламент. Позорно завръщане след месечни митинги, пропъден от изпълнителната власт, той откри място в българския парламент, сякаш тази свещена постройка е подслон за провалени политици ", съобщи Нотев.

" Изгонването на трима членове на парламентарната група на " Обединени патриоти " докара до намаляването на броя на групата и забележете, попадането на групата на четвърто място в българския парламент. Това официално съображение, което беше в основата на отчитането на неправдоподобен триумф на обединените български патриоти по време на изборите за парламент, пропадна, беше забравено, безконтролно заличено от решението на парламентарната група в лицето на двете партии - Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ ", разяснява още той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР