Депутатите Костадин Костадинов от Възраждане и Искрен Митов от Продължаваме

...
Депутатите Костадин Костадинов от Възраждане и Искрен Митов от Продължаваме
Коментари Харесай

Костадинов и Искрен Митов почти се сбиха след репкики г-н Копейкин и тъпак

Депутатите Костадин Костадинов от " Възраждане " и Искрен Митов от " Продължаваме промяната " бяха на крачка от сборичкване в сряда в пленарната зала на Народното събрание. Това стана по време на дебатите по промени в Закона за откриване на документите на някогашната Държавна сигурност.

Напрежението ескалира след изявление на депутата от " Продължаваме промяната " Искрен Митев. От парламентарната естрада той съобщи, че по време на разширения спор по закона е станало ясно, че " г -н Копейкин съобщи хората, тъй като си купи къща с техните пари и парите, които му останаха си ги обърна в евро, имунизира се и най-после подвигна гарда, с цел да покаже, че е повече човек от другите ".

След тези думи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, за който се отнасяше изявлението, потегли към трибуната и сподели на председателстващия съвещанието Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия, че " на тоя дръвник " Митев ще му " разбия носа ".

После Костадинов отиде към мястото в залата, където седи Митев, който му дръпна вратовръзката, а водачът на " Възраждане " хвана ръката на депутата от Политическа партия. Стигна се до сбиване сред двамата. Около тях се скупчиха депутати от двете парламентарни групи.

Създалата се обстановка принуди Вигенин да даде 30-минутна отмора, с цел да се успокои обстановката.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР