Депутатите, които не ходят на работа дори в рамките на

...
Депутатите, които не ходят на работа дори в рамките на
Коментари Харесай

Явор Нотев: Несправедливо е да се получават около 1000 лв., ако не стъпваш в НС

Депутатите, които не вървят на работа даже в границите на цялостен месец, въпреки всичко получават 1/3 от заплатата си. Получават се към 1000 лева, даже да не стъпваш в Народното събрание, намираме това за незаслужено. Това разяснява в " Още от деня " заместник-председателят на Народно събрание от " Обединени патриоти " Явор Нотев, като цитира правилника за работа на Народното събрание.

Явор Нотев, заместник-председател на Народно събрание: Когато се водят пътувания, срещи с гласоподаватели, това се съвместява с активността на народния представител. Никой не освобождава народния представител от задължението да участва в пленарна зала.
Според Явор Нотев не е лицеприятна панорама разликата сред половината зала, в която депутатите са заели местата си, и другата, празна част. Формално работата върви, видимо без усложнения, добави той.

Въпросът за кворума е решен, само че няма съперници и бранители на текстове, които са импортирани от Българска социалистическа партия, това не способства за работата на Народното събрание, само че не е пълностоен без съпротива, сподели Нотев.

Той добави, че това не е ходът на левицата, с цел да се оправят с минусите на този парламент.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР